Protectia impotriva fraudei

Protectia impotriva fraudei privind serviciile bancare de baza, comune sau cele uzuale

Fraudele in domeniul serviciile bancare au devenit tot mai des intalnite, si mai ales cele din mediul virtual. Reglementarile ce privesc spalarea banilor sunt noile tendinte de pe piata financiara, bancara si de protectia a datelor. Dar aceasta nu este singurul tip de frauda existent in lumea virtuala. Sistemele informatice modern utilizeaza tehnici avansate impotriva fraudei, dar in ciuda tuturor acestor eforturi, tranzactiile bancare desfasurate intre mai multi parteneri, nu pot evita in unele cazuri tentativele de frauda. Alte produse care sunt supuse riscului de fraudare sunt cardurile de credit si portofele mobile. Asadar, orice tranzactie ce implica tranzactii financiare este supus riscului de fraudare.

Pentru a minimiza riscul de fraudare al tranzactiilor, se recomanda intotdeauna utilizarea unei singure platforme virtuale de plata. Platforma Zeta Finance este una dintre platformele care ofera un grad mare de protectie impotriva fraudei ce isi pot face aparitia in domeniul financiar. Aici puteti efectua orice plata sau tranzactie financiara, iar riscul aparitiei fraudei este redus.

Frauda poate lovi fiecare aspect al vietii tale financiare. Expertii nostri iti pot oferi consultanta, iar serviciile financiare pe care le utilizezi in cadrul platformei Zeta Finance vor fi protejate, indiferent  daca esti persoana fizica sau om de afaceri.

1. Protectia serviciilor financiare

Fraudele serviciilor bancare si furtul de identitate sunt cele mai practicate tipuri de inselatorie. De aceea, daca utilizezi o singura platforma pentru toate serviciile financiare pe care le folosesti, nu vei intampina probleme de frauda in cee ace priveste datelor cardurilor sau datele cu caracter personal. Platforma Zeta Finance este locul care iti ofera siguranta atunci cand realizezi tranzactii intre mai multe banci sau tranzactii ce implica multi furnizori.

Echipa noastra de experti este disponibila  24/7 si iti poate oferi consultanta si suport pentru orice intrebari pe care le ai in legatura cu protectia serviciilor tale financiare. Mesajele de la persoanele rau intentionate contin in marea lor majoritate greseli gramaticale in cee ace priveste “textelor capcana”, iar acest lucru nu poate sa apara utilizand platforma.

2. Protectia identitatii

In acest moment comunitatea bancara este preocupata de frauda si furtul de identitate. Intotdeauna s-a simtit necesitatea implementarii unor proiecte care au obiectiv principal protectia clientului si evitarea incidentelor de tip frauda si spalare de bani. 

Pe Zeta Finance nu vi se cere niciodata sa divulgati codul de activare sau de acces. Impostorii incearca, de regula, sa contacteze “victimele” prin mai multe procedee, utilizand in acelasi timp mai multe surse: email, telefon, posta, etc… Daca insa utilizati o singura platforma, cu un singur tablou de comanda, identitatea dumneavoastra va fi intotdeauna in siguranta.

3. Reduceti riscurile de frauda

Reducerea riscului de frauda va ramane preocuparea de baza a comunitatii bancare si a celorlati jucatori din economie. Protocoalele de colaborare intre banci si terti sunt insa uneori supuse fraudelor uzuale, chiar daca exista norme stricte de combaterea fraudelor.  Utilizand Zeta Finance reduceti riscul ca un fraudator sa va ceara sa transferati bani, intr-un mod neasteptat. De asemenea, daca gestionati o afacere, angajatii companiei nu risca sa devina victime ale fraudei in domeniul platilor atunci cand isi primesc salariile.

Fraudele cu cardul sunt unele dintre cele mai des intalnite si se numesc “phishing”. Utilizand serviciile financiare prin Zeta Finance, tranzactiile se fac intr-un singur loc si nu mai trebuie utilizate mai multe instrumente deodata.