Despre noi

Bine ati venit la Zeta Finance!

Zeta Finance ofera servicii financiare de incredere, impreuna cu sfaturi pentru toti cei care isi doresc independenta financiara. Scopul nostru principal este sa ne ajutam clientii  printr-o serie de planuri financiare, destinate tuturor celor care isi doresc sa-si gestioneze finantele cat mai eficient. De astfel, cresterea companiei noastre a provenit din faptul ca depasim asteptarile clientilor, in fiecare zi.

Zeta Finance ofera o gama larga de solutii financiare, adaptate persoanelor fizice, destinate pentru a castiga mai multi bani cu cat mai putin stres. Expertii nostri sunt disponibili ori de cate ori aveti nevoie de ei. Pentru cei ce au nevoie de ajutor pentru a naviga pe platforma noastra, consilierii nostri ofera ajutor personalizat 24 de ore, 7 zile pe saptamana. Daca insa va propuneti sa atingeti diverse obiective financiare, suntem aici pentru a ne asigura ca primiti cel mai potrivit sfat pentru a va asigura siguranta financiara.

Faceti cunostinta cu echipa de experti financiari de la Zeta Finance!

Louis Barre

Presedinte si CEO

Louis Barre este presedintele si CEO-ul al Zeta Finance. Acesta detine o experienta vasta in calitate de consilier financiar in institutii financiare de top, avand un grad mare de expertiza in domeniul fiscal si al leasingului financiar. Louis detine o diploma de master in finante si economie. Dupa mai bine de 25 de ani de experienta, a decis sa creeze Zeta Finance, platforma destinata tuturor celor ce doresc sa preia controlul asupra situatiei lor financiare.

„Vreau sa transform Zeta Finance intr-un hub recunoscut international ca una dintre cele mai sigure platforme in care va puteti investi banii. Invit toti clientii sa ne foloseasca serviciile financiare digitale, ca un centru integrat de solutii, destinat sigurantei financiare.”

Dennisa Perl este un CFO cu peste 15 ani de experienta in companii multinationale. Ea s-a alaturat companiei noastre pentru a ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile, pe baza experientei dobandite in domeniul finantarii operationale. „Oferim servicii de calitate superioara, adaptate pentru a acoperi nevoile vitale ale clientilor nostri.”

Dennisa Perl

CFO

Antony Richard este unul dintre cei mai experimentati analisti financiari. Inainte de a se alatura companiei, el a oferit consiliere la scara larga pentru marile companii ce activeaza in industria financiara. Aria sa de expertiza acopera rapoartele si analizele financiare. Antony detine o diploma de licenta in administrarea afacerilor.

Antony Richard

Analist financiar senior

Heinrich Bieber este specializat in servicii financiare digitale. Inca de cand s-a alaturat companiei, Heinrich a ajutat clientii printr-o gama larga de proiecte si oportunitati, puse la dispozitia acestora cu celeritate. Responsabilitatile sale includ insa si indrumarea clientilor in procesele de achizitie. El asigura mentinerea unui nivel ridicat de satisfactie al clientilor de pe platforma Zeta Finance.

Heinrich Bieber

Specialist Relatii Clienti

Rody Metin este un analist de date ce a lucrat cu peste 30 de organizatii multinationale. Datorita experientei sale, se va concentra cu prioritate pe furnizarea de servicii financiare inovatoare pentru toti clientii platformei noastre.

Rody Metin

Analist date